Word Yigo docent

Powered by Yigo

Neem contact op om te kijken hoe jij samen met Yigo onder eigen naam verder groeit.

 

DOEN WAAR JIJ HET BESTE IN BENT

Ontzorgen bij de cursusadministratie

Tijd is kostbaar voor iedereen. Natuurlijk spendeer je jouw tijd het liefst aan dingen die je gelukkig maken, en dat is natuurlijk het geven van cursussen en opleidingen. Waarschijnlijk is je cursusadministratie doen niet een van je favoriete bezigheden. Als ondernemer geniet je van de vrijheid om je tijd te besteden zoals jij dat wilt. Voor veel ondernemers is de administratie echter een terugkerend hoofdpijndossier. Als je je aansluit bij Yigo kunnen wij je helpen met jouw administratie. Wij zorgen er altijd voor dat onze opleiders op volle kracht kunnen ondernemen, en dat de cursisten met alle vragen bij ons terecht kunnen. Zo kun jij doen waar je goed in bent!

Yigo wil onze opleiders graag écht verder helpen. Want we begrijpen dat je specialist bent in jouw therapievorm, maar verkopen van jouw opleiding is toch een vak apart. Yigo neemt de marketing & sales van uw opleidingen uit handen, en zorgt ervoor dat het budget effectief wordt ingezet, zodat je marketing doelen worden behaald. 

We kijken zorgvuldig naar zaken zoals: hoe zit jouw business in elkaar, wie zijn jouw klanten en met welk product of dienst lever je voor jouw klant toegevoegde waarde. De input die we hieruit ophalen geeft ons het inzicht over de business, maar ook hoe we jouw klant het beste kunnen bereiken. Zo kunnen wij onze dienstverlening zo effectief mogelijk inzetten en jou ontzorgen in je online marketingactiviteiten. Teamwork met onze klanten is de ideale situatie. Zo bereiken we jouw doelen en bouwen we aan een sterk online merk. SEO, Google Ads en Content Marketing, zomaar enkele instrumenten die we voor jou effectief kunnen inzetten.

Yigo is de plaats waar alles binnen de complementaire zorg samenkomt en in verbinding staat. Tientallen therapievormen, één community. Omdat wij geloven dat we, door die verbinding, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken.

Yigo is de ontmoetingsplek voor iedereen die bewust bezig is met gezondheid. Waar je aanbieders ontmoet en waar je ervaringen en waarderingen kan delen. Het is een startpunt waar je je kan oriënteren op een (vervolg)opleiding en zelfs geholpen kan worden bij het opstarten en optimaliseren van een eigen praktijk. Het is ook een plek waar de reguliere gezondheidszorg aansluiting vindt voor samenwerking.

Aanmelden als opleider