Laat je inspireren op een bijzondere plek!

 

 

Laat je inspireren op een bijzondere plek!

Ben je op zoek naar inspiratie?

In alle hectiek van het leven is het soms lastig stil te staan en op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie. In ontspanning, bewust zijn, op een mooie plek met heerlijk gezond eten zorgen voor 't perfecte plaatje. De fijne en ervaren therapeuten leggen je in de watten en begeleiden jou in de zoektocht naar nieuwe inspiratie. Ontdek nieuwe ideeën of welke veranderingen je in je huidige leven kan aanbrengen.

Ontdek jezelf, vind meer balans, geluk, positieve energie en vertrouwen, een waardevolle investering in jezelf. Boek de 7-daagse Yoga Retraite naar de Algarve in Portugal en laat je inspireren!

Lees het verhaal van Martijn en Agata en raak ook geïnspireerd:

Agata en ik hebben elkaar precies een jaar geleden in een retreat centrum in de Algarve ontmoet. Na een leven in de stad waren we beiden op zoek naar inspiratie en verbinding met de natuur. De eerste avond tijdens het kampvuur kwamen we erachter dat we allebei lichaamstherapeuten zijn. Twee dagen later gaf Agata mij de beste massage die ik ooit had gehad en ze ‘las’ mij. Ze zei nadat ik haar een voetreflexmassage had gegeven; “Ik zie jou workshops geven en groepen mensen inspireren.”

Het was de inspiratie waarnaar ik op zoek was, vanaf dat moment wilde ik mijn wijsheid delen, en niet meer 1 op 1 werken in mijn praktijk Mano. Toen ze mij vertelde dat ze yoga doceert tijdens haar eigen kleinschalige retraites, wist ik het zeker. Alle ervaringen en lessen die wij tot dan toe hadden geleerd, hadden tot dit punt geleidt. Het stond in de sterren geschreven dat wij samen een retraite zouden gaan organiseren in de Algarve. Waar het bewustzijnsniveau hoog is en de natuur een helende werking heeft en adembenemend is.

Tijdens onze retraite is er de perfecte combi tussen yoga, massagetherapie en tijd om de natuur te ontdekken. Wij staan de hele week met onze aandacht, wijsheid en liefde klaar om jullie te begeleiden. En we geven jullie tools om dicht bij jezelf te blijven en tot rust te komen, ook als je weer thuis bent.

Martijn de Jonge    |     Voetreflextherapeut, Yogi en Inspirator