Nieuwe verbinding | Koudgeperste oliën van Edelkraft

Yigo is continue op zoek naar nieuwe verbindingen. Verbindingen met duurzame, gezonde en kwalitatieve bedrijven. Want samen maken we natuurlijk meer succes!

Edelkraft is zo'n bedrijf, waar we jullie dan ook graag kennis mee laten maken. De levenskracht en de werking van deze koudgeperste oliën zijn werkelijk goud!

Koop nu in met korting, wanneer je lid bent van Yigo. 

Nieuwe verbinding | Koudgeperste oliën van Edelkraft

EDELKRAFT - TOEGEWIJD AAN TOPKWALITEIT

Natuurlijke oliën, koudgeperst en puur. Krachtbronnen van topkwaliteit, om zo iets goeds te kunnen bieden voor de mens. Vanuit deze betrokkenheid bij gezondheid perst Edelkraft vol toewijding oliën van “inheemse” planten. Een eerlijk product is gewaarborgd door rechtstreeks contact met telers; een goede kwaliteit van de pitten en zaden is immers een voorwaarde voor een werkzaam product.

Zachte veredeling van zaden en pitten zonder extra verhitting tijdens de verwerking, zijn voor Edelkraft een voorwaarde om een hoogwaardig product te kunnen produceren met behulp van diverse koudpersprocessen, waaronder zelf ontwikkelde en in Nederland gebouwde machines.

“In de afgelopen jaren heb ik bij mezelf en bij mijn klanten gaandeweg gemerkt hoe deze rijke oliën niet alleen een bron van gezonde voedingsstoffen zijn, maar ook op energetisch niveau een sterke werking hebben.
Een mooi voorbeeld is dat de olie uit de zaden van de Nigella Sativa (Zwarte Komijn) de ontwikkeling op energetisch vlak bevorderen. Ik merk dit duidelijk in mijn persoonlijke groei en hoor dit ook terug van mijn klanten. Het was niet alleen een bevestiging maar ook een prachtig compliment, om te horen dat de oliën van Edelkraft een enorme hoge Bovis-waarde bleek te hebben, toen de levenskracht werd gemeten door een deskundige op dit vlak."
   

Jörg Zentner | Eigenaar Edelkraft
www.edelkraft.nl