Creëer harmonie in je wervelkolom!

Geschreven door: Inge Duyts van Studio Neem Tijd

Bewegen wil niet zeggen dat je meteen moet gaan belasten maar bewust bewegen wil wel zeggen dat je de doorbloeding kunt verbeteren.

Creëer harmonie in je wervelkolom!

Ben je klaar om je wervelkolom in beweging te zetten? Geweldig! 
Maar weet je, bewegen betekent niet altijd dat je jezelf meteen moet uitputten. Soms draait bewegen om het verbeteren van de doorbloeding. En raad eens? Dat is precies wat we gaan doen tijdens de Spine Qigong dagen!

Spine Qigong

Bij Spine Qigong draait alles om het creëren van harmonie in je wervelkolom en het bevorderen van de gezondheid van je rug. Het is een combinatie van zachte, vloeiende bewegingen en ademhalingstechnieken die de doorbloeding stimuleren en de energiestroom in je lichaam bevorderen. Dus laat die spanning in je rug los terwijl je meedoet aan de Spine Qigong dagen. Je gaat leren hoe je je ruggengraat kunt strekken, draaien en buigen op een zachte en helende manier. 

Door de doorbloeding te verbeteren, geven we je rug de liefdevolle aandacht die het verdient. En weet je wat het beste deel is? Je hoeft geen ervaren atleet of yoga-expert te zijn om deel te nemen. Spine Qigong is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je conditie of leeftijd. 

Het is een geweldige manier om te ontspannen, stress te verminderen en je algehele welzijn te verbeteren. Dus, laat je wervelkolom glimlachen en doe met ons mee tijdens de Spine Qigong dagen. We beloven dat je je beter zult voelen dan ooit tevoren!

Vergeet niet, bewegen gaat niet altijd over zware inspanning, maar soms draait het gewoon om het vinden van de juiste stroming en het verbeteren van die doorbloeding!

Voor meer informatie over deze effectieve training, klik hier

Professionals kunnen accreditatie punten krijgen voor deze training.