Innerlijke Harmonie retraite op Ibiza | 15 t/m 19 april 2024

Wij zijn klaar voor de volgende stap! Ga je mee op zoek naar een nog betere versie van jezelf?

Innerlijke Harmonie retraite op Ibiza | 15 t/m 19 april 2024

Vriendschap 

Inmiddels ruim dertien jaar geleden begonnen we samen aan een onbekend avontuur, zonder te weten welke wendingen het voor ons in petto had. We begonnen de opleiding Voetreflexologie. Een reis die ons leidde naar persoonlijke verandering, ontwikkeling en verbinding met onszelf!

Samen hebben we veel momenten gedeeld, doorleefd en zijn we nooit uit elkaars oog verloren. Onze band heeft ons keer op keer versterkt, en we halen telkens het beste in elkaar naar boven, precies daar waar nodig is.

Persoonlijke ontwikkeling

Qua verdere ontwikkeling zijn we na de Voetreflex ieder onze eigen weg gegaan.

Mieke heeft de Tuina en (trauma) Coaching opleiding gevolgd, is tweemaal naar China geweest, waarvan de laatste keer als reisbegeleiding, en heeft verdere specialisatiemodules gevolgd. Is ruim 10 jaar werkzaam in haar eigen praktijk en heeft voor de behoefte aan verbinding Yigo opgezet.

Susanne is verder gegaan met de Sensitherapie, Yoga, meditatie en is inmiddels ook Borstweefseltherapeut. Werkt nog steeds met veel plezier in de apotheek, maar waar ze nogal wat voorbij ziet komen aan ellende qua gezondheid.

Hoe je ook verder opleidingen kiest en volgt, ons werk in de praktijk blijft gelijk. Mensen ondersteunen bij het terug in balans brengen, in geluk en gezondheid. 

Nieuw avontuur

Nu is het tijd en moment aangebroken om in april 2024 samen een nieuwe avontuur aan te gaan. We gaan op reis naar Ibiza, samen met al onze kennis en praktijkervaringen hebben we een inspirerende innerlijke reis samengesteld. 

Innerlijke Harmonie Retraite

We nemen je in deze 5-daagse reis mee over het eiland maar ondersteunen je ook in een nog betere versie van jezelf te creeëren. In rust en ontspannen sfeer, terugkeren naar je gevoel, opnieuw contact met jezelf maken, lichaam en geest in verbinding brengen en bewust worden van onze patronen en gedrag.

In de huidige maatschappij is er weinig rust om echt even stil te staan bij jezelf, maar daar gaan we ons in deze 5 dagen echt op richten. Met behulp van diverse oefeningen, massages, cupping, krachtige workshops en leefstijladviezen ga je echt met jezelf aan de slag.

Meer informatie en deelname vind je hier

Super enthousiast zijn wij over ons nieuwe avontuur! 

Liefs,
Mieke Oomen & Susanne Broos

Samen verder groeien

Persoonlijke ontwikkeling

Kunstzinnige dagretreats

Coaching, Persoonlijke ontwikkeling

Kunstzinnige dagretreats

Door Vila Heart and Soul
  • Retraite

  • +3 locaties

  • 3 Data

  • 1 dag

  • € 112,-

Stiltedag

Persoonlijke ontwikkeling, Yoga

Stiltedag

Door Himalaya Yoga Breda Door Praktijk Samen op Stap
  • Retraite

yoga - mediteren - bewegen

  • 07-01-2024

  • 1 dag

  • € 115,-