Jouw artikel of blog ook hier?

Heb je interessante kennis te delen en wil je meer bekendheid voor jou en je praktijk of opleiding, word lid van Yigo!

Yigo helpt ondernemers groeien! We bieden deze ruimte op de website om de zorgverlener (therapeuten en/of docenten) te verbinden met de consument, degene die op zoek zijn naar een voor hen passende aanvullende zorg.

Je ziet regelmatig nieuwe artikelen voorbijkomen, waarin aandacht is voor van alles binnen het complementaire werkveld.

Het delen van artikelen of blogs biedt je de mogelijkheid om jezelf voor te stellen en versterkt jouw vindbaarheid.

Jouw artikel of blog ook hier?

Het delen van artikelen kan zeker bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling, vooral als de artikelen relevant zijn voor je interesses, vakgebied of doelen. Hier zijn enkele manieren waarop het delen van artikelen kan bijdragen aan groei:

Kennisuitbreiding: Door het delen van artikelen kom je in aanraking met nieuwe informatie, ideeën en perspectieven. Dit kan je kennis en begrip over verschillende onderwerpen vergroten.

Inzicht en Bewustwording: Het lezen en delen van artikelen over diverse onderwerpen kan je helpen om een breder inzicht te krijgen in de wereld om je heen, inclusief sociale, politieke en technologische ontwikkelingen.

Kritisch Denken: Het evalueren van artikelen voordat je ze deelt, stimuleert kritisch denken. Je leert om bronnen te beoordelen, informatie te verifiëren en onderscheid te maken tussen feiten en meningen.

Communicatieve Vaardigheden: Het delen van artikelen met anderen kan je communicatieve vaardigheden verbeteren. Je leert hoe je complexe ideeën en informatie effectief kunt overbrengen naar anderen.

Netwerken: Het delen van artikelen kan ook leiden tot nieuwe connecties en gesprekken met mensen die vergelijkbare interesses hebben. Dit kan waardevol zijn voor het uitbreiden van je netwerk.

Zelfexpressie: Het delen van artikelen stelt je in staat om jezelf uit te drukken en je standpunten en interesses met anderen te delen.

Persoonlijke Ontwikkeling: Als je artikelen deelt die betrekking hebben op zelfhulp, psychologie, gezondheid of persoonlijke groei, kunnen deze bijdragen aan je eigen ontwikkeling en welzijn.

Professionele Groei: Door artikelen te delen die relevant zijn voor je vakgebied, industrie of carrière, kun je jezelf profileren als een kennisleider en waardevol lid van je vakgemeenschap.

Uitdaging en Vernieuwing: Het lezen en delen van artikelen die buiten je comfortzone liggen, kan je uitdagen om nieuwe perspectieven te verkennen en je horizon te verbreden.

Het is echter belangrijk om kritisch te blijven bij het selecteren en delen van artikelen. Zorg ervoor dat de bronnen betrouwbaar zijn en de informatie accuraat is. Het delen van desinformatie kan schadelijk zijn voor jou en je netwerk.

 

Voorwaarden:

Het artikel wordt alleen geplaatst bij goedkeuring van Yigo.

Alleen Yigo-leden krijgen de mogelijkheid om een artikel of blog te delen. 

 

Het plaatsen van artikelen op de website van Yigo kan gepaard gaan met verschillende voorwaarden, afhankelijk van het specifieke platform en het doel van het delen van de artikelen. Hier zijn enkele algemene voorwaarden die je kunt tegenkomen bij het plaatsen van artikelen:

Auteursrechten en Eigendom: Sommige platforms kunnen eisen dat je de auteursrechten van je geplaatste artikelen behoudt, terwijl anderen mogelijk een deel van de eigendomsrechten overdragen zodra je het artikel plaatst.

Originele Inhoud: Yigo eist dat de inhoud die je plaatst origineel is en niet elders is gepubliceerd. Dit helpt om dubbele inhoud te voorkomen, wat nadelig kan zijn voor zoekmachineranking.

Erkenning en Attribution: Yigo verwacht dat je bronnen en referenties opneemt als je informatie van andere auteurs of bronnen gebruikt in je artikel.

Rechten voor Herpublicatie: Als je het artikel elders wilt herpubliceren, stelt Yigo de voorwaarde dat er een link naar de oorspronkelijke publicatie is opgenomen.

Privacy en Gegevens: Platforms kunnen beleid hebben met betrekking tot privacy, inclusief hoe persoonlijke gegevens worden behandeld en gedeeld in je artikelen.

Verwijdering en Bewerking: Sommige platforms behouden zich het recht voor om je artikel te bewerken of te verwijderen als het niet voldoet aan hun richtlijnen of als er problemen zijn met de inhoud.

Promotie en Advertenties: Sommige platforms kunnen advertenties of promotiemateriaal naast je artikel plaatsen als onderdeel van hun bedrijfsmodel.

Juridische Verantwoordelijkheid: Je kunt verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud die je plaatst, inclusief eventuele juridische gevolgen als je inbreuk maakt op auteursrechten, lasterlijke informatie verspreidt of andere wettelijke schendingen begaat.

Communityrichtlijnen: Sommige platforms hebben specifieke communityrichtlijnen waaraan je moet voldoen om deel uit te maken van hun gemeenschap. Dit kan gedrag, taalgebruik en andere gedragsnormen omvatten.

Het is altijd belangrijk om de specifieke voorwaarden en richtlijnen van elk platform waarop je van plan bent artikelen te plaatsen, zorgvuldig door te nemen voordat je begint met het delen van je inhoud. Dit zal je helpen om onaangename verrassingen te voorkomen en een positieve ervaring te hebben bij het delen van je kennis en expertise.