Alice de Heus

Alice de Heus

Lichamelijke, emotionele en mentale klachten dragen allemaal bij aan een negatieve visie op je leven. Niet heel gek, aangezien je elke dag met last rondloopt. Ook dat opdringerige gevoel dat je niet meer weet wat je met jouw leven aan moet, kan een dringend signaal zijn dat je toe bent aan een energetische behandeling of ondersteuning op lichamelijk level. Als holistisch vitaliteitstherapeut sta ik graag voor je klaar. 

Wil jij weten wat Bewuzt Vitaal te bieden heeft?

Op welke manieren kan ik je helpen?

Er kan heel veel aan de hand zijn of bij nader inzien misschien toch heel weinig. Samen gaan we op ontdekkingsreis in jouw lichaam en geest om te achterhalen waarom jij steeds in dezelfde vicieuze cirkel vast blijft zitten. Bij Bewuzt Vitaal krijg je de mogelijkheid om een weg te vinden die bij jou past, zodat jij verder kunt met leven in vrijheid en ruimte om te zijn wie jij bent en zonder pijn of ongemakken door het leven kunt. 

Als energetisch therapeut bied ik verschillende behandelingen aan, je kunt bijvoorbeeld denken aan een energetische reset behandeling of een bodyscan.

Praktijken van Alice de Heus