Alie Keijzer-Jansma

Therapeut

Alie Keijzer-Jansma

"Mijn missie is: Mensen te helpen rust en ontspanning te vinden om de drukte van alledag aan te kunnen. Te ondersteunen in het vinden van balans en vitaliteit"

Als mens onlosmakelijk verbonden zijn met het grote geheel. Een onderdeel zijn van de natuur. Bewust zijn van je lichaam, geest en ziel als één geheel.

Mijn naam is Alie Keijzer-Jansma. Door mijn opleiding tot VoetreflexPlustherapeute bij Total Health is mijn interesse gewekt voor de combinatie van westerse en oosterse gezondheidsleer. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in de Chinese bewegingsleer en later ook in de Yoga filosofie.

De afgelopen jaren heb ik me niet alleen beroepsmatig, maar vooral ook op persoonlijk vlak ontwikkeld door op een andere manier naar gezondheid te kijken. En eigenlijk niet alleen naar gezondheid, maar naar het leven in het algemeen. Wie zijn wij als mens en hoe verhouden we ons tot de natuur en tot de samenleving. Wat Yin Yoga mij vooral heeft gebracht, is het naar binnen keren. De rust en stilte in mezelf te vinden. Me over te geven aan het ervaren van het gevoel in een houding. En vooral: daar niet meteen een oordeel of verklaring voor te zoeken.

Ik ga uit van de Kracht van Zacht. Met liefdevolle aandacht en met een nieuwsgierige blik mag je je overgeven aan de houdingen en oefeningen. Je leert je bewust te zijn van je lichaam en geest.

Praktijken van Alie Keijzer-Jansma