Anita Krijnen

Docent/Therapeut

Anita Krijnen

Ben jij regelmatig moe en sleep je jezelf door de dag heen? Zit je niet lekker in je vel en voel je je vaak niet energiek? Het is je niet duidelijk waarom je je zo voelt en je hebt dus ook geen idee wat je eraan kunt doen. Blijf niet langer doorlopen!

Ik ga graag samen met jou op zoek naar de oplossing. Dankzij de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd en de vele cliënten die ik reeds heb mogen helpen, heb ik een brede kennis en ervaring met betrekking tot zeer diverse gezondheidsproblemen. Ik ga uitdagingen niet uit de weg en ga door tot de puzzel is opgelost.

Mijn passie ligt in de natuur: natuurlijk beter en mooier worden en als het nodig is de verstoorde balans met natuurlijke middelen herstellen. In 1987 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. De huidklachten die ik zag, zorgden ervoor dat ik me ging verdiepen in gezondheid van binnenuit. Sindsdien volgden nog vele opleidingen en nog steeds vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Iedere opleiding leert mij weer om problemen van verschillende kanten te bekijken.

Ik combineer de Chinese geneeskunde met de westerse. Door goed naar jou te luisteren, kan ik een goede tijdlijn maken en ga ik op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. Vervolgens kunnen we gericht aan jouw herstel werken. Ik ga je helpen weer in balans te komen, maar wil er ook voor zorgen dat je zelf de ‘tools’ in handen hebt om in balans te blijven. Voeding is een belangrijk onderdeel: we kijken naar jouw voedingspatroon en gaan aan de slag met gezonde voeding. Om jouw herstel te bevorderen kan ik gebruik maken van verschillende behandelingen, zoals voetreflex, massages, acupunctuur en indien nodig natuurlijke supplementen.

Bij Natural Balanz kun je voor veel verschillende klachten terecht.

Mijn specialismes zijn gezondheids- en huidexpert – hormoontherapeut – integraal orthomoleculair therapeut – schoonheidsspecialiste – therapeut Lymeherstel – Bioresonantie therapeut – Bio-energetisch therapeut – voetreflexmassage en transformational cupping.

Ik ben lid van een beroepsvereniging en mijn behandelingen worden vergoed in veel aanvullende ziektekostenpakketten. De vergoeding verschilt per verzekering en pakket, dus kijk jouw polis na of ook voor jou de behandelingen (gedeeltelijk) worden vergoed.

Graag ga ik samen met jou aan de slag! 

Praktijken van Anita Krijnen