Carine van der Vaart - Schoonheijt

Therapeut

Carine van der Vaart - Schoonheijt

Sinds 2008 ben ik mij volop aan het verdiepen in de mogelijkheden die wij zelf hebben om aan onze gezondheid te werken.
Toen ik in aanraking kwam met de Traditionele Chinese geneeskunde was ik onder de indruk van de heldere en doeltreffende ziens- en werkwijze. Tijdens mijn studiereizen in China heb ik met eigen ogen gezien hoe effectief de samenwerking tussen de moderne en traditionele geneeskunde kan zijn. Mijn enthousiasme, kennis en ervaring zet ik iedere dag met veel plezier in. Ik ben praktisch ingesteld en kijk steeds naar wat nodig is.

Ik nodig je van harte uit om de samenwerking aan te gaan… op weg naar meer balans, energie en een betere gezondheid!

Inmiddels ben ik sinds 2011 afgestudeerd VoetreflexPlus therapeut en in 2016 heb ik ook de Chinli Tuina opleiding afgerond. Beide opleidingen duren 3 jaar en zijn op HBO niveau. 

Wat begon als bijscholing in 2017 heeft in 2020 geresulteerd in het diploma van de opleiding Acupunctuur. De specifieke Japanse vorm waarin ik ben opgeleid is een prachtige en krachtige methode waarbij elk punt eerst getest wordt en zeer doeltreffend werkt bij onbegrepen klachten.
Voor mijn plezier begon ik in 2018 aan de opleiding Chinherbs en inmiddels hebben de kruiden me helemaal “gegrepen” en hoop ik in 2023 af te studeren.

Ten slotte ben ik in het bezit van het diploma Medische basiskennis en Psychosociale basiskennis diploma op HBO niveau, volg ik jaarlijks bij- en nascholingen, heb ik regelmatig overleg en intervisie met collega’s en ben ik in het bezit van een geldig EHBO en reanimatie diploma. Hiermee voldoe ik aan de eisen van verzekeraars en kunnen mijn behandelingen vergoed worden via de aanvullende verzekering.

Mijn enthousiasme, kennis en ervaring zet ik iedere dag met veel plezier in. Ik ben praktisch ingesteld en kijk steeds naar wat nodig is.
Ik nodig je van harte uit om de samenwerking aan te gaan… op weg naar meer balans, energie en een betere gezondheid!

Praktijken van Carine van der Vaart - Schoonheijt