Corine Peels

Therapeut

Corine Peels

Mijn naam is Corine Peels, natuurgeneeskundig therapeut bij praktijk ’t Landingshuys.

Ik ben geboren in 1971 te Eindhoven en moeder van 2 kinderen (twintigers). In mijn verleden ben ik werkzaam geweest als administratief medewerkster in een groot bedrijf (mannen-wereld) en heb daar mijn “nuchtere” aanpak vandaan, daardoor hou ik van duidelijkheid en met beide voetjes op de grond!

In 2012 ben ik in aanraking gekomen met VoetreflexPlus, doordat ik zelf klachten had. Die klachten (krampen in de kuit) werden steeds erger en de huisarts wist zich geen raad en kon mij niet verder helpen. Mijn nachtrust had daar flink onder te lijden, totdat ik van een kennis een telefoonnummer kreeg van een VoetreflexPlus therapeute. Deze dame ben ik voor eeuwig dankbaar, want het gaf mij inzichten en ze hielp mij met behulp door speciaal gerichte massages van de klachten af. Mijn lichaam kwam weer energetisch in balans en ik was “klacht-vrij”.

In September 2016 heb ik mijn diploma behaald, met onder andere de specialisaties in Rouwverwerking / Familieopstellingen en Coaching. Mijn afstudeerproject heb ik over “ondersteuning bij een echtscheiding” gemaakt en een verdieping in de klacht “PDS- Prikkelbaar Darm Syndroom”. Het was een geweldig cadeau om deze kennis te mogen vergaren.

In Januari 2017 ben ik mijn Medische en Psychosociale Basiskennis gaan volgen, die ik in Maart 2018 met succes heb afgerond. Ondertussen ben ik ook nog vele workshops en trainingen verder, waaronder Angst-therapie/ Chakra-leer en Psychosomatische visie. Door mijn eigen levenservaring ben ik van mening dat alles om onze energie draait en je Lichaam-Geest en Emoties in balans moeten zijn!

Praktijken van Corine Peels