Danielle Brörmann

Docent/Therapeut

Danielle Brörmann

Danielle Brörmann (1970) is een avonturier met veel levens- en werkervaring.
Ze ging op haar 17e naar de Hotelschool in Zwitserland, waar ze tussen 57 nationaliteiten 3 nieuwe talen (Engels, Frans en Duits) leerde spreken. Op haar 20e leerde ze er in Mexico nog een 4e taal (Spaans) bij, toen ze daar een paar maanden verbleef.

Op haar 21e werkte Danielle met veel plezier als VIP-hostess in Euro Disney in Parijs, waar ze haar geleerde talen goed kon gebruiken. Daarna had ze op haar 23e al een eigen restaurant ‘De Daan’ in Roosendaal. Dit bleek na 3 jaar niet echt haar ding te zijn en daarom besloot ze op haar 26e om theateropleiding de Trap in Amsterdam te gaan volgen.

Hoewel ze het heel leuk vond om meer met dans, stem en lichaam bezig te zijn, bleek ze helaas geen geboren actrice. Het gedrag en de diversiteit van mensen en culturen fascineerde Danielle, waardoor ze journalistiek ging studeren en hier bijna 8 jaar in werkte. Ze vond en vind het interessant om de levensmissie en passie van mensen te ontdekken en interviewde burgemeesters, daklozen, kunstenaars, ondernemers en andere kleurrijke mensen van allerlei rangen en standen. Ze werkte zowel als redacteur, verslaggever als presentatrice bij diverse lokale, regionale en landelijke omroepen.

Praktijken van Danielle Brörmann

Verbreed je horizon

Opleidingen van Danielle Brörmann

Creatieve werkvormen

Coaching

Creatieve werkvormen

Door Vila Heart and Soul
  • Bijscholing

  • Breda, Breda

Leer kunstzinnige tools gebruiken in je lessen, trainingen en trajecten.

  • 2 Data

  • 4 dagen

  • € 750,-