Gerrie Hasselaar

Docent/Therapeut

Gerrie Hasselaar

VAN NACHTMERRIE NAAR DROOM!

Mijn naam is Gerrie Hasselaar. Ik ben moeder van een prachtige dochter uit 2003 en gescheiden sinds 2013. Geboren in 1972 in Amersfoort waar ik nu ook woon en praktijk aan huis heb. Een praktijk waar ik erg trots op ben. Het is mij namelijk gelukt de ziekte van Lyme te overwinnen!

Maar jaren geleden was dat wel anders….. Jaren geleden kon ik nauwelijks mijn bed uitkomen door enorme vermoeidheid en zware spier- en gewrichtspijn. Regulier ontdekte men dat ik de ziekte van Lyme (tekenbeet) zou hebben en neurologisch onderzoek toonde een zware artrose in nek- en rugwervels aan. Ik kreeg steeds zwaardere medicatie, werd steeds somberder en mijn wereld steeds kleiner. Ik belandde in het alternatieve circuit en leerde al snel dat reguliere medicatie mij niet verder kon helpen.

Ik begon te kijken wat voeding, beweging en natuurlijke middelen voor mij zouden kunnen betekenen en paste mijn levensstijl aan. Ik kreeg snel meer energie en begon zelf de opleiding tot klassiek homeopaat, orthomoleculair therapeut en volgde de opleiding medische basiskennis. Deze studies duurden ongeveer 8 jaar.

Medio 2015 kon ik mijn praktijk starten. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in de natuurlijke behandeling van Lyme, maar uiteraard help ik ook graag bij andere aandoeningen.

Nog steeds is mijn beroep mijn hobby; ik vind het geweldig om anderen met klachten te begeleiden en volg dan ook nog steeds met veel passie iedere bijscholing op het gebied van homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en andere therapieën. In 2018 ben ik gestart met een hormoonopleiding. Sinds 2015 heb ik ook een aantal publicaties op mijn naam staan. Meer hierover lees je in mijn blogartikel publicaties.

Ik werk op maat; ieder persoon is uniek en vereist een persoonlijke aanpak, waarbij ik kijk naar de gehele persoon(holistisch) dus hoe is iemand emotioneel, mentaal en wat zijn de fysieke klachten? Mijn (eigen) ervaring en kennis pas ik volledig toe in mijn behandelingen, zodat ook jij je weer snel beter zult voelen.

Maar goed jij bent hier wellicht voor jouw (lyme)klachten? Ik kan je nog vertellen dat ik inmiddels meer dan 2000 patiënten heb begeleid met uiteenlopende klachten, waaronder veel lymepatienten.

Gevolgde opleidingen tot

  • Orthomoleculaire Therapeut (volgens kPNI)
  • Klassiek homeopaat
  • Hormoondeskundige
  • Vegatherapeut
  • Lyme Specialist

Praktijken van Gerrie Hasselaar

Verbreed je horizon

Opleidingen van Gerrie Hasselaar

Lymeherstel Therapeut

Orthomoleculaire therapie, Voeding

Lymeherstel Therapeut

Door Praktijk Lymeherstel
  • Opleiding

  • Houten

Leer Lyme en co-infecties te herkennen en op een natuurlijke manier te behandelen. YIGO LEDEN ONTVANGEN BIJ INSCHRIJVING EEN GRATIS BLOEDTEST T.W....

  • 08-09-2023

  • 5 maanden

  • € 1.795,-