Ilona Weg

Therapeut

Ilona Weg

  • Zetten
  • Sensaa Praktijk voor Balans
  • sensaa.nl

Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Ilona Weg en al heel lang ben ik geïnteresseerd in natuurgeneeswijzen. Bij natuurgeneeswijzen wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest centraal gesteld en wordt ziekte gezien als een gevolg van het ophopen van afvalstoffen en blokkades. De behandeling richt zich niet op de ziekte of het zieke orgaan, maar op het creëren van omstandigheden waarbij zowel lichaam als geest zichzelf kunnen herstellen.

Deze manier van benaderen en behandelen spreekt mij enorm aan en ik heb hier ook veel positieve resultaten van gezien, ook in mijn directe omgeving. Daardoor ben ik nog enthousiaster, pas het graag toe en deel het met plezier. Dit is iets wat ik graag doe en wat me energie en voldoening geeft.

Ik heb een verpleegkundige achtergrond en ben een aantal jaren werkzaam geweest in een kinderziekenhuis en in een algemeen ziekenhuis. Daarna ben ik parttime gaan werken in de tandheelkunde om me vervolgens in 2014 fulltime op mijn eigen praktijk te focussen.

In juni 2020 heb ik een 3 jarige HBO opleiding VoetreflexPlus © afgesloten met het behalen van mijn diploma.

De anatomie, fysiologie en pathologie van de mens heeft me altijd enorm geboeid. Daarom ben ik een paar jaar geleden ook een HBO studie medische basiskennis gaan volgen om nog meer kennis op te doen. Deze heb ik met goed resultaat afgesloten.

Heel graag wilde ik ook dieren kunnen behandelen omdat ik ook een dierenmens ben. Met de NMT is ook dat mogelijk dus ook die wens kan van mijn wensenlijstje. Ook hierbij weer mooie, bijzondere en leuke resultaten. Een NMT behandeling komt niet voor vergoeding in aanmerking.

Ik ben getrouwd, heb 3 zonen, een hond en een tinker.

Praktijken van Ilona Weg