Ilse Blankers

Therapeut

Ilse Blankers

Leuk dat u interesse toont in mijn website en ik hoop dat ik u een goed beeld kan geven wat ik voor u kan betekenen.

Ik ben Ilse Blankers, getrouwd, moeder van 3 kinderen en therapeut in voetreflexologie & Tuina-Chinli (=Chinese lichaams massage). Sinds 2010 ben ik bezig met masseren aan huis in mijn eigen praktijk. Naast masseren liggen mijn interesses ook bij gezonder leven en eten.

Als therapeut ben in aangesloten bij vakvereniging CAT en stichting RBCZ. Afhankelijk van uw verzekering wordt uw behandelingen gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van uw zorgverzekering. Klik hier voor meer info

Voetreflex & Tuina-Chinli massage is al eeuwenlang een effectief gebleken natuurgeneeswijze. De behandeling biedt ruim aandacht voor je als mens in het geheel, en niet alleen voor je klacht. Het doel is het herstellen van de natuurlijke balans in alle functies van je lichaam. Zowel geestelijk als lichamelijk. Een therapie met positieve resultaten bij veel chronische en acute aandoeningen doordat pijn zonder bijwerkingen bestreden wordt en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het brengt u weer in balans.

Praktijken van Ilse Blankers