Jeroen Driessen

Docent/Therapeut

Jeroen Driessen

Voeding, meditatie en beweging zijn sinds een aantal jaar mijn belangrijkste passies. 

Eind 2015 werd ik op harde wijze geconfronteerd met mijn energietekort, ik kreeg een burn-out waarvan ik maar mondjesmaat leek te herstellen. Ik besloot om mijn jarenlange ervaring als consultant in verandermanagement in te zetten om mijzelf eens aan een grondige analyse te onderwerpen. Ik kwam er door de TCM achter dat de voeding die ik altijd als gezond had beschouwd mij juist geen goed deed. Ook leerde ik dat ik zowat mijn hele leven niet volgens mijn stofwisseling gegeten heb, wat ervoor zorgde dat ik om de twee uur wel weer iets wilde eten en ik mijn lichaam niet de juiste bouwstoffen verschafte. Beide eetgewoonten werkten contraproductief op het natuurlijke evenwicht en de aanwezige TCM disbalansen van mijn lichaam. Met allerlei klachten als gevolg: energiegebrek, voedingsintoleranties, snel spierblessures en veel onrust in mijn hoofd.​ 

Ondertussen kan ik weer opstaan met lekker veel energie, zijn mijn klachten verdwenen en zelfs intoleranties aanzienlijk afgenomen, daarnaast is het vertrouwen in mijn lichaam weer dusdanig toegenomen dat ik twee jaar geleden een eigen bedrijf ben opgestart in voedingscoaching.  

​Mijn missie is om ook zoveel mogelijk anderen kennis te laten maken met deze voedingsleren en het effect van de juiste persoonlijke voeding, een goede ademhaling en het bewustzijn van je eigen gedachten en patronen te laten ervaren en zo ieders mentale en fysieke gezondheid structureel te verbeteren.    

Praktijken van Jeroen Driessen

Verbreed je horizon

Opleidingen van Jeroen Driessen

MetaQi

Voeding

MetaQi

Door MetaQi
9.3333333333333 / 10
  • Opleiding

  • Gendt

"De stofwisselingsleer in combinatie met de Chinese voedingsleer" DEZE OPLEIDING IS UNIEK IN NEDERLAND EN EXCLUSIEF BIJ YIGO! 

  • 20-10-2023

  • 6 maanden

  • € 2.100,-