Jolanda Veldhoen

Docent/Therapeut

Jolanda Veldhoen

Het werken in mijn praktijk combineer ik met lesgeven. Kennis delen en uitwisseling van ervaringen met anderen inspireren mij, ik word er blij van!

Met veel passie werk ik in mijn praktijk PuurChi sinds 1990.

Destijds gestart als STIVAS schoonheidsspecialiste, waarbij natuurlijke huidverzorging en huidverbetering in combinatie met de etherische oliën voorop staat.  

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam, alles is terug te vinden in reflexzone’s. Door deze te masseren wordt de doorbloeding, de energiedoorstroom en het zelfhelend vermogen van ons lichaam gestimuleerd. Dit in combinatie met het masseren van meridianen en acupunctuurpunten op voeten en onderbenen, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

Bij verschillende lichamelijke klachten kan een Tuina behandeling verlichting geven. Deze massagevorm gaat naar de kern van een stagnatie waardoor resultaat vaak snel voelbaar is. Tuina is één van de drie pijlers van de Chinese geneeskunde en werkt, net als bij voetreflex, met het energiesysteem van meridianen en acupunctuurpunten. 

De massageolie die gebruikt wordt stel ik zelf samen, al naar gelang de klacht. De basis bestaat uit een plantaardige basisolie, vermengd met etherische oliën. 

Praktijken van Jolanda Veldhoen