Lydia Venix

Therapeut

Lydia Venix

  • NL
  • Lydia's Mind Your Body

Als Levenscoach kan ik samen met mijn klant een levensvraag of terugkerend probleem tegen het licht houden en hiervoor een oplossing bieden. Ik gebruik hiervoor verschillende technieken om het beeld aan te passen of te veranderen waardoor daadwerkelijk een oplossing geboden kan worden. Bijzonder bijvoorbeeld bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zowel lichamelijk als geestelijk.

Als Consulent 5-elementenvoeding kan ik mijn klanten adviseren op het gebied van gezonde voeding waarbij ik gebruik maak van de oosterse kijk op voeding waarbij de thermische werking van voeding kan zorgen voor het in balans brengen van het lichaam

Specialisaties: Zowel klassieke massages, energetische massages, stoelmassage, manuele lymfedrainage en ook Massage bij Kanker. Ik maak daarbij gebruik van een veelvoud aan technieken uiteraard in overleg met mijn cliënt en op sommige vlakken ook in overleg met de behandelend arts. Als Levenscoach maak ik o.a. gebruik van Karakterstructuren, Focussen, Systemisch werken.

Praktijken van Lydia Venix