Petra Litjens

Docent/therapeut

Petra Litjens

Naast haar Ortomoleculaire praktijk is Petra docent HBO Medische Basiskennis en doceert ze bij verschillende instituten in Nederland.

Petra is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Dit betekent dat, afhankelijk van uw verzekering, de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed wordt.

Petra is sinds 1989 werkzaam geweest als verpleegkundige. Na jarenlange ervaringen op diverse afdelingen en specialisaties, heeft zij sedert 2000 op de spoedeisende hulp van het MMC te Utrecht gewerkt. 

Na achtereenvolgens de opleiding Schüssler celzouten (Angelica Goressen, Duitsland) en de opleiding Bioresonantie, Rayonex (Manfred Denecke, Duitsland) gevolgd te hebben, geeft zij vanaf 2006 therapie op basis van bioresonantie en celzouten.

Hiernaast is Petra in 2008 gestart met de opleiding Orthomoleculaire geneeskunst (Ortho Linea). Sinds 2009 is zij Orthomoleculair therapeut.

Verder heeft Petra in het najaar van 2009 de module "Darmen: erop of eronder" bij Ortho Linea (RP Vitamino) gevolgd.

 

Praktijken van Petra Litjens

Verbreed je horizon

Opleidingen van Petra Litjens

Medische Basiskennis

Medische Basiskennis

Medische Basiskennis

Door Connext College
  • Opleiding

De opleiding is ontwikkeld voor iedereen die aan de slag wil als (toekomstig) zorgprofessional of therapeut. Je hebt minimaal havo of mbo4-niveau ...

  • 12 dagen

  • € 1.800,-