Rob van der Ven

Docent/Therapeut

Rob van der Ven

Door de jaren heen wakkerden diverse medische onderzoeken Rob zijn nieuwsgierigheid verder aan en volgde hij diverse opleidingen en cursussen zoals gezondheids- en sportpsychologie, medische basiskennis, de Chinese geneeskunst en orthomoleculaire therapie. 

Nieuwsgierigheid

Door de jaren heen wakkerden diverse medische onderzoeken mijn nieuwsgierigheid verder aan en volgde ik diverse opleidingen en cursussen zoals gezondheids- en sportpsychologie, medische basiskennis, de Chinese geneeskunst en orthomoleculaire therapie. Hierin ontdekte ik diverse baanbrekende bevindingen over het lichaamseigen molecuul Nitric Oxide.

Ontbrekende schakel

Ondanks dat hierover veel wetenschappelijke casestudies zijn gepubliceerd, vormt het nog de ontbrekende schakel in de gezondheidszorg in Nederland. Veel patiënten krijgen namelijk dagelijks te horen dat de reguliere geneeskunde geen antwoord heeft op hun klachten en dat zij hiermee moeten leren leven. Een betere kwaliteit van leven gun ik iedereen. Mijn doel is dan ook om de positieve effecten van Nitric Oxide op de gezondheid meer kenbaar te maken om iedereen te voorzien van de juiste zorg.

Natuurlijke weg naar vitaliteit

Intussen begeleid ik met Heart Health al vele jaren cliënten en maak ik via wetenschappelijke metingen en kennisoverdracht mensen bewust van wat zij zelf kunnen doen om een betere doorbloeding te stimuleren en de gezondheid te bevorderen. Ik hoop je van harte te mogen verwelkomen en te begeleiden op jouw natuurlijke weg naar vitaliteit.

Verbreed je horizon

Opleidingen van Rob van der Ven

Vasculair Therapeut

Orthomoleculaire therapie

Vasculair Therapeut

Door Vasculair Opleidingsinstituut
  • Opleiding

“Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer één. Niet alleen in Nederland, maar in heel de wereld." Belangrijk dus dat daar iets aan gedaan wor...

  • 4 dagen

  • € 1.297,-