Saskia Schreuder

Therapeut

Saskia Schreuder

Het is mooi om te zien welke resultaten bereikt worden met voetreflextherapie, en iedere keer is het voor mij weer een cadeau om hieraan mee te mogen werken!

Mijn naam is Saskia en sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk voor voetreflextherapie. Daarnaast werk ik in de GGZ als secretaresse. De combi is voor mij nog steeds heel prettig. Mocht je meer over mij of mijn praktijk willen weten, neem dan gerust contact op.

Jaren geleden hoorde ik voor het eerst over voetreflextherapie. Wat me altijd bijbleef was dat hoofdpijn kon verdwijnen wanneer je in je grote teen zou knijpen. Dit was iets nieuws en mijn interesse was gewekt. Jaren later startte ik de 3-jarige HBO-opleiding tot VoetreflexPlus-therapeut bij Total Health Opleidingen. VoetreflexPlus(TM) combineert de Westerse met de Chinese visie en technieken.

Tijdens het 3e jaar van de opleiding kon ik in Beijing trainingen volgen in Tuina (traditionele Chinese behandeltechniek) aan het China Beijing International Acupuncture Training Center. Naast deze trainingen aan de universiteit liepen we stage in vier verschillende ziekenhuizen waar we de artsen in actie zagen. Een geweldige ervaring!

Na het behalen van het diploma voor VoetreflexPlus-therapeut (juni 2011) volgde de 1-jarige HBO opleiding Medische Basiskennis (afgerond juni 2012), waarna ik me kon aansluiten bij de beroepsvereniging.

Door regelmatige bijscholing blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen op mijn vakgebied.

Praktijk Saskia Schreuder biedt voetreflextherapie volgens de VoetreflexPlus(TM) methode, OncoReflex, cupping en Tuina massage. Indien gewenst ondersteun ik de behandeling met vitaal water, producten van SunRider (Chinese kruiden), Forever Living Products (op basis van aloe vera) en/of De Noordkroon (op basis van lanoline/schapenwolvet).

Praktijken van Saskia Schreuder