Susanne Broos

Docent/Therapeut

Susanne Broos

  • Raamsdonk
  • Sulot

Ik richt me op het totale welzijn van de mens!

Wie ben ik

Mijn naam is Susanne Broos, 57 jaar, getrouwd en moeder van Lotte (20 jaar). Vanaf mijn 19e ben ik werkzaam in een Apotheek als Apothekersassistente.

De gezondheid van de mens heeft me altijd geïnspireerd. In 2002 gestart met mijn pedicure praktijk. Dit was een opstap naar een hele andere manier van behandelen van de client. Ik kwam erachter dat ons gehele lichaam geprojecteerd zat in onze voet en wekte me nieuwsgierigheid naar meer…

Hierdoor was ik in 2008 gestart met de 3 jarige opleiding tot VoetreflexPlus Therapeut. In 2011 afgestudeerd hiervoor met daarin verschillende specialisaties van het behandelen van diverse klachten. Medio mei 2016 ben ik gestopt in mijn praktijk als pedicure. Vanaf die periode heb ik een nieuwe doorstart gemaakt met mijn praktijk als VoetreflexPlus Therapeut. Medio 2017: Gestart in mijn praktijk met het geven van Borstweefselbehandelingen.

Samen op retraite naar Ibiza 

Afgelopen 10 jaar, naast m'n werk als apothekersassistente werkzaam geweest  in praktijk SULOT  als Voetreflex & Borstweefseltherapeut. Voor mij werd het tijd om praktijk SULOT een andere wending te geven en op reis te gaan. 

Dit heb ik afgelopen jaar dan ook gedaan naar het bijzondere Magical eiland Ibiza. Verschillende keren & seizoenen  heb ik dit eiland afgelopen jaar bezocht. Wow …....wat een energie gaf me dat na elk bezoek,  telkens weer. 

Delen met andere vrouwen, welke in de huidige fase van hun leven een boost kunnen gebruiken, doordat ze bv; alleen maar “aan” staan voor die ander en zichzelf vergeten (wat juist ook heel belangrijk is). 

Samen met jou op reis naar Ibiza, waar we je wegwijs maken en begeleiden naar zoals zo mooi altijd word gezegd, De Beste Versie voor Jezelf. Ik heb er zin in en kijk er reuze naar uit.

Praktijken van Susanne Broos